Blog...

Bőség hozó kövecskék a pénztárcádba, pozitív megerősítéssel

 Ha nem jól alakulnak pénzügyeid, használd az ásványokat, és a pozitív megerősítést, hogy eltakarítsanak mindent, ami a bőség útjába áll.

A bőség viszont nem csak pénzt jelent. 

A bőség arról szól,  hogy elégedett vagy azzal, amid van, hogy gazdag kielégítő életet élsz, hogy megosztod az élet ajándékait, hogy hálát adsz, és bízol benne, hogy az Univerzum kellőképpen ellát majd mindazzal, amire szükséged van. 

Milyen érzés lenne, ha meglenne mindened, amit mindig is akartál?

 Az ásványok Földünk ajándékai. Természetes energiájuknak és rezgésüknek köszönhetően pozitív hatással lehetnek életedre, egészségedre, mindennapjaidra. A kristályokat hagyni kell hatni. Működnek maguktól, és ha az ember hisz bennük, megsokszorozódik az erejük. 

 

Bőség hozó kövecskék a pénztárcádba

Citrin, Tigrisszem, Jáde, Karneol, Aventurin, Mohaachát, Hegyikristály – Szatén zsákocskában, pozitív megerősítéssel érkeznek Hozzád! 

 

A kiválasztott kristályok szerencsét, bőséget hozhatnak, tovább lépésre, cselekedetre  sarkallnak, védelmezők.

 

Citrin Bőség hozó, a “pénz köveként” közismert. Vonzza a pénzt, a gazdagságot, a gyarapodást, a sikert, és mindent, ami jó. 

Tigrisszem Védelmező. Energiát, bátorságot, szerencsét hoz Neked.

Jáde Bőség köve. Vonzza a szerencsét, bátorságot. Elhozza  életed minden területére a bőséget. Elősegíti a pénzzel kapcsolatos pozitív gondolkodást. Segít értékelni és okosan használni azt, amid van. 

KarneolErősíti belső indíttatásaidat, hogy karrieredben, és személyes ügyeidben nagyobb sikereket érjél el. Erőt, bátorságot ad, ezáltal aktívvá, kitartóvá tesz. Általános védelmet nyújt a negatív dolgok ellen.

AventurinAz életben való boldogulást segíti elő, pozitív hatásával. Vonzza a gazdagságot, és segít új lehetőségekké alakítani az előnytelen helyzeteket is. Segít észrevenni a lehetőségeket, mert az élet tartogat valamit a számodra. 

MohaachátFejleszti a kitartást, és azt a képességet, hogy soha ne adj fel semmit. Az új dolgok kezdetének köve, megszabadít a blokkoktól. A gazdagság köve is, vonzza a bőséget. Fokozottan optimista kő. 

Hegyikristály  Segít, hogy helyes döntéseket hozzál. Védelmet, és energiát biztosít. Minden élethelyzetben segít. Fokozza az összes többi kő hatását. 

 

 

Pozitív megerősítés

Eljött az ideje a pozitív változásnak 🙂 

Építsd be ezt a megerősítést, a szokásos napi rutintevékenységeid közé.

  “A bevételem folyamatosan növekszik.” 

Ezt a megerősítést megkapod kinyomtatva az ásványokkal. Mondd el gyakran, vezetés közben, a munkahelyen, vagy bármikor, ha úgy érzed, hogy felszínre akarnak törni negatív meggyőződéseid.

/Forrás: kristalygyogyitas.hu; Louise L Hay – Éld jól az életedet most!/

 

A bőség hozó kövecskék ára: 3.900 Ftde nézzük mit kapsz mellé

 

Marokkövek + bónuszok

 “Kristálytiszta” ásványok: megtisztítva és feltöltve érkeznek hozzád!

 Ingyenes szállítással és ajándékkal köszönöm meg, hogy engem választottál!

 Küldök egy leírást  a felhasznált kövekről, hogy tudd, miben segítenek!

 Névre szóló csomagok: minden ékszer mellé személyes üzenetet küldök!

Bőség hozó kövek rendelés !

 

Hernádi Nikolett

Notice: the_author_description használata nem támogatott a 2.8.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: the_author_meta('description'). in /home/babavaro/public_html/wp-includes/functions.php on line 3884
Hernádi Niki vagyok, a babaváró ásványékszerek szakértője. Tömegtermékek helyett, személyre szabott, kis darabszámban készült ásvány ékszereket készítek. Azok a kismamák és anyukák választják az ékszereimet, akik testi – lelki harmóniára vágynak a babavárás hónapjaiban és utána is.

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hívj 8-17h-ig ha segíthetek

+ 36 70 634 80 40