websikehealthcheck
websikehealthcheck

Blog...

A 3 legfontosabb hangulat fellendító (depresszió ellen) ásvány

Számos ok vezethet depresszióhoz,nehéz életkörülmények, sikertelenség, kudarcok, betegség, vagy veszteségek. A félelem, szorongás szintén szerepet játszhat a depresszió kialakulásában.

Lehangolt, életunt vagy? 

Nincsenek céljaid?

Nem tudsz, és nem is akarsz küzdeni?

A hangulatod nagyon rossz, mélyponton van?

Ezek a kristályok segíthetnek megnyugtatni az elmét, a szívet, javíthatják a közérzetedet.

Citrin

Sárga színe a napfényt, a derűt hozza az életünkbe, már ránézésre is jobb kedvre derít. A citrinből áradó energia magabiztossá, határozottá, és kreatívvá tesz.Pozitív látásmódra ösztönöz, és elhozza számunkra az életörömöt, ezáltal segít a depresszió leküzdésében, valamint kiegyensúlyozottá tesz. Segít a kitartásban, a célok megvalósításához az elszántságot fokozza.

Napkő

Remek hangulatjavító, érzelmileg feltölt.,és ez a pozitív hozzáállás meg is fog látszódni rajtad. Szerencsét hoz tulajdonosának. Biztosítja a testben a megfelelő energiaáramlást, és harmonizálja a csakrák működését. 

Tigrisszem

Segít a nehéz helyzetekben is pozitívnak, optimistának maradni. Segít a tervezésben, tovább haladásban, az álmaink megvalósításában. Védelmező.  Növeli a tetterőt, a bátorságot, megszünteti az önértékelési zavarokat, megszünteti a depresszió tüneteit.

………………………………

Hernádi Nikolett
Hernádi Niki vagyok, a babaváró ásványékszerek szakértője. Tömegtermékek helyett, személyre szabott, kis darabszámban készült ásvány ékszereket készítek. Azok a kismamák és anyukák választják az ékszereimet, akik testi – lelki harmóniára vágynak a babavárás hónapjaiban és utána is.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj 8-17h-ig ha segíthetek

+36706204886