websikehealthcheck
websikehealthcheck

Ásvány Kalauz Anyukáknak

Minden gyermek megérdemel egy kiegyensúlyozott, vidám Anyukát. 🙂 Ehhez nem feltétlenül drága vitaminokra és étrendkiegészítőkre van szükség. Az ásványok természetes energiáit és rezgéseit felhasználva sokat tehetsz az örömteli babavárásért és a család harmonikus mindennapjaiért. Én éppen ebben szeretnék Neked segíteni, ezért készítek egyedi, energetizált ásványékszereket.

Az ásványok szakértőjeként minden ékszer készítése előtt gondosan tanulmányozom a hatásokat és a legoptimálisabb összeállításokat használom. Szeretném ha az ékszereim viselői is megismernék ezeket az ásványokat, tisztában lennének az egyes kövek hatásaival, ezért állítottam össze az Ásvány Kalauzt, melyben a 18 legnépszerűbb ásványt és azok jellemzőit találod.

 

Citrin

Hatékonyan tisztít, regenerál és energetizál. Az élet minden szintjén energiával tölt fel. Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot, a sikert és a gyarapodást. Hatásosan simítja el a családon belüli nézeteltéréseket. Növeli az önbizalmat, és a figyelem összpontosítást, ami segít a célok megvalósításában. Segít a félelem, depresszió, és fóbiák legyőzésében. Fokozza az életörömöt, és segít, hogy érzelmileg kiegyensúlyozottá váljunk. Hasznos azoknak, akik különösen érzékenyek a környezeti és más külső hatásokra. A célok megvalósításához az elszántságot fokozza. Serkenti az emésztést, a véráramlást, méregteleníti a vért, és egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Javasolt cukorbetegeknél, mivel segíti és szabályozza az inzulintermelést. Ajánlatos gyerekeknél ágybavizelés esetén, ha az már rendszeresen történik.

Füstkvarc

A nehéz, megpróbáltatásokkal teli helyzetek kezelésében a füstkvarcra számíthatsz: segít, hogy a legnagyobb lelki nyugalommal tudd kezelni a problémás helyzeteket is és megerősíti az elhatározásokat. Energiáinak hála elűzi a stresszt, oldja a görcsöket és enyhíti a fájdalmat. A babavárást megelőző hónapokban különösen hasznos lehet a számodra, hisz tisztítja a gyökércsakrát, hatékonyan hat az ivarszervekre és elősegíti a termékenységet.

Gránát

A gránát a segítség köve, a babát tervezgető pároknak legalábbis biztos. Felerősíti az érzelmeket a párkapcsolatodban, egyensúlyban tartja a higgadtságot és a szenvedélyt, felébreszti a szerelmet és a ragaszkodást. Feloldja a gátlásokat, ezáltal kedvező hatást gyakorol a szexuális életre. Segít a célok stabilizálásában és a családi béke és harmónia megteremtésében. Fizikai hatásait tekintve is kedvező: elősegíti az ásványi anyagok és a vitaminok felszívódását és a test általános regenerálódását.

Hegyikristály

A legsokoldalúbb gyógyító ásványként ismert, általános energetizáló hatása miatt. Tisztítja a testet és feltölti energiával, megteremti a lelki egyensúlyt és segít a saját utunk megtalálásában. Lelki kimerültség ellen is kitűnő választás. Fokozza más ásványok hatását, erősíti az immunrendszert, szabályozza a hormonszintet és a vércukor szintet.

Holdkő

Nőként, és Édesanyaként a holdkő fontos kiegészítő lehet a mindennapjaid során. Tökéletes ellenszere a szélsőséges macsó férfi, és a túlságosan agresszív női energiáknak. Stabilizálja az érzelmeket, kiegyensúlyozza a férfi-női energiákat, és új kezdeteket teremt. Harmóniát hoz az életedbe, segít úrra lenni a hangulatingadozásokon. Befolyásolja a menstruációs ciklust, enyhíti a görcsös fájdalmat. A terhesség, a szülés és a szoptatás során is támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait. A hiperaktív gyermekekre is kedvezően hat és utazás során védelmet nyújt.

Jáde

Kínában igen nagy becsben tartották, “ágyékkőnek” hívták és csak a császárok használhatták. Elősegíti a nemi szervek működését, így hozzásegítve ezzel a császárt egy tökéletes trónörököshöz. Pozitív energiái miatt a tisztaság és a nyugalom jelképe, védelmet nyújt és megszabadít a negatív gondolatoktól. Segít a szülés utáni regenerálódásban, gyógyítja a sebeket, sérüléseket és egyensúlyban tartja a testfolyadékokat.

Kalcedon

A kalcedon az anyaság kapcsán kiemelten fontos, táplálja az anyai ösztönt. A szoptatás során segít a tejképződésben és a helyes működésben. Egyensúlyba hozza a testet, az érzelmeket, az elmét és a lelket, ezáltal pedig magabiztossá és nyitottabbá tesz.

Karneol

Rendkívül nagy energiával bíró stabilizáló kő. Felerősíti az érzékeinket, segít, hogy bízni tudjunk a megérzéseinkben. A szexcsakra köveként tartják számon, ezáltal az ebben a csakrában található szervek (nemi szervek, csontok, gerincoszlop) hatásos gyógyítója. Képes feloldani a lelki blokkokat, ezáltal segít megoldani a meddőséggel, impotenciával küzdő párok problémáit. A szülés során segít az Anyukának a fájdalmak csillapításában, és a szülési folyamat gördülékenységében. Segíti a vérellátást, a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását és növeli a termékenységet.

Korall

Vitalitást ad a mindennapokhoz. Segít megtalálni a lelki békét, kiegyensúlyozottá tesz,
és megszünteti az aggodalmat. Életerőt, életkedvet ad a mindennapokhoz. Serkenti az anyagcserét, segíti az emésztést. Tisztítja a vérereket, szabályozza a vérkeringést. Fokozza a termékenységet, valamint segít abban, hogy a szabálytalan menstruáció rendszeressé váljon.

Lávakő

Erős gyógyító és energiát adó hatása van. Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt
általános frissítő, nyugtató hatású és a vérkeringést is fokozza. Szeretetteljes légkört képes teremteni és segítségével fokozható a kifejezőkészség.

Malachit

Az egyiptomiak a remény és bizakodás köveként tisztelték, úgy tartották, viselőjének szerencsét és harmóniát hoz a párkapcsolatban. Könnyedén elnyeli a negatív energiákat, ezáltal fontos védelmező kő. Segíti az érzések kifejezését, oldja a szorongást, segít visszatalálni lelki egyensúlyunkhoz és harmóniánkhoz. Sokoldalúan gyógyít: beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, hat a menstruációs görcsökre, megkönnyíti a szülést, ezért a szülésznők kövének is nevezik. Együtt rezeg a női és férfi ivarszervekkel, és jó hatással van a szexuális rendellenességre. Csökkenti a vérnyomást, erősíti az immunrendszert, és kedvezően hat az asztmában szenvedőkre is.

Mohaachát

A születés kövének is szokták nevezni. Támogatja a szülésznők munkáját, enyhíti a fájdalmat, és komplikáció mentes szülést biztosít. Az új dolgok kezdetének köve, megszabadít a blokkoktól. A gazdagság köve: vonzza a bőséget és növeli az önbizalmat. Fejleszti a kitartást, és megerősíti bennünk, hogy soha ne adjunk fel semmit. Egyensúlyba hozza az érzelmeket, enyhíti a stresszt, és csökkenti a félelemérzetet. Betegségek esetén meggyorsítja a felépülést. Gyulladáscsökkentő, erősíti az immunrendszert, véd a fertőzésektől. A terhesség idején használható a hányinger és erős émelygés esetén, emellett segíti az embrió egészséges növekedését.

Rodonit

Az ókori római és görög kereskedők útjaik során mindig vittek magukkal rodonitot. Azt tartották róla, hogy az útjuk során megvédi őket minden csapástól, ezért az utazók védőköveként tisztelték. Megsemmisíti a múltból – akár előző életekből – származó érzelmi sebeket, és sérelmeket, elősegíti a megbocsátást, ezáltal kiegyensúlyozottá tesz. Magabiztosságot ad, és csillapítja a fejetlenséget. Támogatja a megértést, segít más szemszögből is megvizsgálni a történteket. Kiváló sebgyógyító, fokozza a termékenységet. Gyerekeknél hatékonyan segíti az gyógyítja az olvasási nehézségeket.

Rózsakvarc

Egy ókori mítosz szerint a szerelem istene rejtette el a Földünkön ezt a gyönyörű követ, hogy az emberek is megismerhessék a feltétel nélküli szeretetet és a megbocsátást. A kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát, ezért a végtelen béke köveként is szokták emlegetni. Megszabadít a harag, a félelem, a féltékenység érzésétől, és szabad utat ad a szívünk által keltett pozitív rezgéseknek. Használatakor nem csupán viselője, hanem a viselőjét körülvevő emberek is kedvesebbek lesznek. A rózsakvarc elősegíti a megbocsátást és az elfogadást, így életre hívja bennünk az önbizalmat és javítja az önértékelést. Erősíti a szívet és a keringési rendszert, enyhíti a szédülést, és fokozza a termékenységet.

Szodalit

Nyugtató hatás miatt, idegrendszerünk nagy barátja. Oldja az érzelmi gátakat és a bűntudatot. Segítségével világosabban láthatod céljaidat és segít a konfliktus helyzetekből győztesen kikerülni. Általa önbizalmat, kitartást, erőt, és bátorságot kapunk. Segíti a kommunikációt, növeli az életenergiát, vitalitást. Enyhíti a nátha, megfázás tüneteit és erősíti az immunrendszert. Ajánlott magas vérnyomás csökkentésére és pajzsmirigy problémák kezelésére.

Türkiz

A türkizből kiáradó energia feltölt bennünket , ettől boldogabbak, vidámabbak, kiegyensúlyozottabbak lehetünk a mindennapokban. Védelmet nyújtó kő, melynek képessége kiterjed az atmoszférában lévő szennyező anyagokra is. Megszünteti a hangulatingadozást, és belső nyugalmat biztosít. Kitűnő ellenszere a kimerültségnek és depressziónak is. Segít a félelem, a szorongás, a depresszió leküzdésében. Gyógyítja az egész testet: gyulladás csökkentő és méregtelenítő hatású. Magas réztartalmának köszönhetően enyhíti a görcsöket, és a fájdalmat, gyógyítja a légúti megbetegedéseket, köhögést, torok és mandulagyulladást. Erősíti a tüdőt, hörgőket.

Unakit

Segít a kismamáknak megőrizni az egészségüket a terhesség alatt. Türelmet ad, megszünteti a bánatot, építő és erősítő hatással van az egész lélekre. A terhesség után mentálisan támogat, és segít túllendülni a nehézségeken, alkalmazkodni az új helyzetekhez.. Fokozza a szervezet regenerálódását, így gyorsítja a gyógyulás mechanizmusát. Elősegíti a lábadozást és a felépülést betegségek után.

Vörös Jáspis

Akaraterőt, bátorságot, dinamizmust kölcsönöz minden élethelyzetben, támogatása és energiája különösen hasznos lehet a stresszes időszakokban Jótékonyan hat elhúzódó betegségek, és kórházi kezelés idején, valamint újra energiával tölti fel a testet. Támogatja a keringési, az emésztő- és az ivarszerveket.

Most, hogy kicsit jobban megismerted az ásványokat…

… már tudod, mire van igazán szükséged. Ha szeretnél saját, személyre szabottan összeállított ásványékszert, kérj ajánlatot itt, vagy nézd meg az ékszereimet ide kattintva!

 

(Forrás: Judy Hall – Kristálybiblia ; Kuk Márta – A test és a lélek gyógyítása ásványokkal; Komlóssy Vera – Kristály gyógyászat és terápia)

Hívj 8-17h-ig ha segíthetek

+36706204886