websikehealthcheck
websikehealthcheck

Blog...

Találkozzunk személyesen a Bükkszentkereszti Gombanapokon!

Van kedved egy találkozóhoz? Nagyszerű programra invitállak most, a festői Bükkszentkeresztre, ahol nem csak velem és az ékszereimmel találkozhatsz, hanem számtalan izgalmas program is vár:) A részletekért olvass tovább!

Október 7-8-án lesz a 14. Bükkszentkereszti Gombanap, amit az Ezo klub szervez, és ahol én is ott leszek, hogy bemutassam és áruljam az ékszereimet. Akkor is érdemes eljönnöd, ha nem szereted a gombát, mert több program is lesz, nem csak a gombák körül fognak forogni a programok.
Lesznek érdekes előadások, túrák, ami a léleknek és testnek is gyógyító erejű, és természetesen egyedi, személyre szabott ásványékszerek:)

A programról

A Bükk-hegységben elterülő falucska, Bükkszentkereszt kristálytiszta levegőjét szippantva túrázhatunk egy jót, megismerhetjük a gombákat, gyógynövényeket és hatásukat. A faluban és környékén növekvő gyógyfüvek magasabb hatóanyag-koncentrációja miatt a hozzáértők és a gyógyulni vágyók Mekkája ez a hely. Bükkszentkereszt neve mára egybeforrt már Gyuri bácsi, a füves ember nevével, aki mindenben megtalálja a gyógyírt a bajokra. Ő lesz a rendezvény egyik „sztárfellépője”, az előadásából sokat megtudhatunk majd arról, hogy fűben-fában hol az orvosság. Emellett lesznek szervezett gomba-túrák, a bátrabbak gombás ételek főzőversenyén mérhetik össze gasztronómiai tudásukat és ételeiket. Az érdeklődők felkereshetik a gyógyító, Nagyboldogasszony Köveket, és közelebbről is szemügyre vehetik a mészkemencéket is. Aki a túrázásban elfáradna, vagy haza szeretne vinni magával a csodából, az böngészhet a kézműves
kirakodóvásáron, ahol mindenki találhat magának és családjának is egy-egy kis csodát. Lesznek helyben készült gyógyszirupok, lekvárok, mézek is. Mindezek mellett persze velem, és gyógyító ásványaimmal is találkozhatsz majd.

Miért fontos a személyes találkozás?

Azt már biztosan tudod, hogy minden, általam készített ékszer egyedi, nem a tömegtermelés szüleménye. Sajnos a legtöbb megrendelőmmel nem tudok találkozni, de az interneten történő megrendeléskor is törekszem arra, hogy a lehető legtöbbet tudjak meg az ékszer majdani viselőjéről, arról, hogy mi a célja, hiszen így tudom a megfelelő energiákkal feltölteni őket. E vásárnak köszönhetően személyesen is találkozhatunk, ami számomra nagy öröm. Lehetőséget
kapunk, hogy feltárjuk az orvosolandó problémát, élethelyzetet, és közösen – te, mi, együtt – próbáljunk meg ezekre megoldást találni. Így ott helyben tudok neked olyan ékszert ajánlani, vagy összeállítani (rendelést felvenni), ami igazi segítséget nyújt a bajban. Azért is fontos a személyes beszélgetés, mert a bajok néha csalókák: van, hogy nem is az az igazi probléma, amire elsőre gondolsz. Lehet, hogy úgy érzed, hogy energetizáló ékszerre van szükséged, mert „lemerültél”, pedig igazából a családi egyensúly felbomlása miatt érzed magad folyamatosan fáradtnak. Lehet, hogy egy egészen más ásványösszetételű ékszer tud neked, nektek segíteni, és ezt a személyes beszélgetésnek köszönhetően össze is állíthatjuk. Gyere el a Gombanapra, vegyél részt a remek programokban, majd keress a vásárban, és tisztelj meg az őszinteségeddel. Változtassunk együtt, kerülj harmóniába önmagaddal és környezeteddel, a neked készült ásvány ékszer, vagy marokkő segítségével!

Hernádi Nikolett
Hernádi Niki vagyok, a babaváró ásványékszerek szakértője. Tömegtermékek helyett, személyre szabott, kis darabszámban készült ásvány ékszereket készítek. Azok a kismamák és anyukák választják az ékszereimet, akik testi – lelki harmóniára vágynak a babavárás hónapjaiban és utána is.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj 8-17h-ig ha segíthetek

+36706204886