websikehealthcheck
websikehealthcheck

Blog...

Bemutatkoznak az Őrangyal medálok

Gyerekkorunk meséiben mindig volt egy tündér keresztanya, egy jó barát vagy egy őrangyal, aki a védelmező szerepét töltötte be. Aki megnyugtatta, vigasztalta vagy bátorította a hősnőt. Aki mindig ott volt, mikor a legnagyobb szükség volt rá. Mit szólnál, ha azt mondanám, tőlem kaphatsz egy sajátot?

Tudtad, hogy minden kristálynak vannak bizonyos belső, spirituális tulajdonságai?

Van, amelyiknek több, van, amelyiknek kevesebb. Ám a legtöbb pozitív hatással van a mindennapi életedre, akár ékszerként hordod, akár csak sokat van a közeledben. A különböző drágakövekből készült ékszerek lélektani és fizikai hatásai akkor érvényesülnek igazán, ha olyat viselsz, amilyenre éppen szükséged van, ezért nem a legjobb bemenni egy boltba, és szín alapján kiválasztani, amelyik tetszik. Az ásványokból készült ékszerek közt is vannak tömegcikknek számító darabok, azonban az Őrangyal medálok nem tartoznak közéjük – ők teljesen egyediek, hiszen személyre szabottak.

Mi mindenre jók az ásványok?

Ahány ásvány, annyi tulajdonság, akár az embereknél. Amellett, hogy jótékony hatással vannak az életed gyakorlatilag bármelyik területére, nagy szerepet játszanak a kiegyensúlyozottságodban és a kipihentségedben, jókedvűségedben is. Ha pedig ékszerként viseled őket, szinte bármilyen ruhát felhúzhatsz, illeni fognak hozzá. Az ásványok egyfajta csendes eleganciát, visszafogott szépséget képviselnek, és viselőiket is felruházzák ezen tulajdonságokkal.

Miért igazán különlegesek az angyalkák?

Mert legalább két ember ideje és gondoskodása van benne. A tiéd azzal, hogy leírod a gondjaid, és az enyém azzal, hogy elolvasom, és megértem. Megkeresem a számodra legjobb ásványt, majd minden szeretetemmel, gyengédségemmel beleformálom a csepp kis angyalba. Ezt az angyalt aztán felfűzöm egy láncra, egy dobozka puha párnájára fektetem, majd nekiülök, hogy személyes levelet írjak Neked. Köszönetet azért, hogy engem választottál, biztatást és bátorítást a jövődre nézve. Legyél életed bármely szakaszában, egy Őrangyal medálban mindig hű társra, biztos segítőre lelsz.

Mitől lesz egyedi az ékszered?

Ha tőlem rendelsz ékszert, akkor a rendelés során ki tudod választani, melyik angyalkát szeretnéd. Amennyiben nem tudsz dönteni, szívesen segítek.  Ki kell töltened egy űrlapot, melyben leírhatod a saját szavaiddal, milyen problémára keresel megoldást, mit vársz az őrangyalodtól. A leírtak alapján megkeresem a számodra leginkább alkalmas kristályokat és ásványokat, hogy az ékszer viselésével te is felszabadultabb lehess. Az őrangyal medálok a mindennapi élet gondjaiban segítenek, elűzik a stresszt, energiát adnak, serkentik a kreativitásod vagy akár megnyugtatnak. Egy medál egy kisebb és egy nagyobb gömbből áll, melyek az angyalod fejét és szoknyáját alkotják. Az őrangyal teste és szárnyai, illetve a glóriája nikkelmentes fémből állnak. A lánc, amivel küldöm szintén nikkelmentes.

Honnan jöttek az Őrangyalok?

Az Őrangyal medálok meghatározó részei az életemnek. Velük indult a pályafutásom, az Őrangyalok voltak az első ásvány-medálok, amiket elkészítettem. Éppen ezért, annyi különböző ékszer elkészítése után, szeretném, ha ismét visszatérnének az életembe – és belopnák magukat mások szívébe.

 

Az Őrangyal medál ára 1590 Ft,  de nézzük mit kapsz mellé:

  • Megkeresem a számodra legjobb ásványt, minden szeretetemmel, gyengédségemmel beleformálom a csepp kis angyalba
  • Kristálytiszta” ékszer: a medál megtisztítva, energetizálva és láncra fűzve érkezik hozzád!
  • Ingyenes szállítással és ajándékkal köszönöm meg, hogy engem választottál!
  • Küldök egy leírást a medálról, és a felhasznált kőről, hogy tudd, mit viselsz
  • Névre szóló csomag: minden ékszer mellé személyes üzenetet küldök
  • 100% harmónia garancia: ha nem tetszik, nincs meg az összhang, küldd vissza és kicserélem

Rendeld meg a saját Őrangyal medálod most!

Őrangyal medál rendelés !

 

 

Hernádi Nikolett
Hernádi Niki vagyok, a babaváró ásványékszerek szakértője. Tömegtermékek helyett, személyre szabott, kis darabszámban készült ásvány ékszereket készítek. Azok a kismamák és anyukák választják az ékszereimet, akik testi – lelki harmóniára vágynak a babavárás hónapjaiban és utána is.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj 8-17h-ig ha segíthetek

+36706204886