websikehealthcheck
websikehealthcheck

Blog...

Ékszert ajándékozol karácsonyra? Ezekre a dolgokra nagyon figyelj!

Amikor már majdnem minden fa lehullatja szivárvány színű levelét és megérkeztek az első fagyok, akkor megcsapja az orrunkat a tél és ezzel a karácsony szele is. Ekkor kezdhet el motoszkálni a fejünkben a kérdés: milyen, igazán személyes ajándékkal lepjem meg szerettemet? Az ékszer lehet ötlettelen „vészmegoldás”, vagy igazi érték, ha jól választasz: ebben segít neked a mai cikk.

Miért örök klasszikus az ékszer?

Sok férfi szereti ékszerrel meglepni a szeretett hölgyet és ugyanennyi (ha nem több;)), hölgy szereti ha ékszerrel lepik meg. De vigyázz az ékszerrel, ez sem tuti befutó: mint minden ajándékot, ezt is lehet hányaveti, nemtörődöm módon adni, és lehet nagy odafigyeléssel, szívből választani. Mondanom sem kell, hogy az előbbi nem igazi ajándék. Akkor szép igazán a meglepetés, ha egy kicsit a szíved is beleteszed. Ilyenkor válik az ékszer egy szívet melengető, kedves tárggyá, amiről mindig kedves emlékek jutnak eszünkbe arról, akitől kaptuk és minden alkalommal amikor ránézünk, kicsit őt is látjuk benne. Olyan ez, mintha az illető ott lenne mellettünk és vigyáznánk egymásra személyes jelenlét nélkül is.

Ehhez azonban választás előtt ezeket gondold át

Ahhoz hogy a csecsebecse átadását ne csak egy udvarias köszönöm és kényszeredett mosoly, hanem valódi öröm és rendszeres viselés kövesse, javaslom a következőket tartsd szem előtt.

 – Neki vedd, ne magadnak!

Vedd figyelembe a megajándékozott stílusát, színvilágát, mi illik hozzá, és aszerint válassz! Egy melléfogás megkeserítheti mindkettőtöknek az ünnepet. Ha például a megajándékozott reménytelenül romantikus és elegáns, aki pasztell színekben érzi jól magát, te pedig választasz neki egy hatalmas kristály egyszarvús medált nyaklánccal… Mondhatod hogy ez is pont olyan cuki, mint ő, kis humorérzékkel nem lesz belőle sértődés, de biztosan te is belátod, hogy nem ez volt a legmegfelelőbb választás.

– Milyen színű legyen?

Ha olyan ékszerrel szeretnéd meglepni szerettedet, ahol a szín dominál, akkor arra nagyon figyelj, hogy csak olyan színt válassz, amit már láttál hogy visel. Hiába illik hozzá az égszínkék, ha ő nem szereti, vagy nem megy a többi ruhájához, kiegészítőjéhez, akkor sajnos nem fogja hordani.

– A méret a lényeg

Ha gyűrűt vagy karkötőt adsz, próbáld kipuhatolni a pontos méretet is. Nagyon ügyelj arra, hogy az a karkötő biztos jó legyen arra a csuklóra, a gyűrű az ujjra, mert különben csak a szekrényben fog díszelegni az adott darab.

 

Ha többet szeretnél adni, ajándékozz ásványékszert!

Valami egyedit keresel? Ami nagy odafigyeléssel, kimondottan a majdani tulajdonosnak készülő ékszer és mégis megfizethető? Az ásványékszer nem csak szép és természetes ajándék, de igazi törődést sugall, hiszen segítségével pozitív irányba tudod terelni a megajándékozott élethelyzetét, egészségi állapotát és nem utolsósorban a jövőjét is. Az ásványoknak természetes energiájuk és rezgésük van, ezeket a pozitív energiákat, rezgéseket veszi át az ásványtól a viselője. Azonban ahhoz, hogy ezek az energiák valóban pozitív töltetűek legyenek, csak tiszta ásványokkal szabad körülvennünk magunkat. Ezért javaslom, hogy csak tisztított és energetizált ásványokból készült ékszereket, marokköveket használj és ajándékozz, amik megbízható forrásból származnak. Mondjuk tőlem 🙂

 

Célzott ásványékszer

Azért szeretjük az ásványékszereket, mert szépek és szebbé tesznek minket: kiemelhetnek egy szép nyakat, vagy  különlegesebbé tehetik egy átlagos nap ruházatát. Ezek fontos dolgok, hiszen aki elégedett magával, annak a napja is szebb. A másik pozitív tulajdonságuk pedig, hogy rengeteg pozitív mellékhatással is rendelkeznek, például

  • kiegyensúlyozottabbá tudod tenni szeretted életét egy horoszkópos karkötővel. Ezek a karkötők életének a főbb sarokköveire vannak pozitív hatással. A karkötők ásványait nagy gonddal válogatom és állítom össze úgy, hogy a legszélesebb körben segítsék viselőjüket.
  • egy babaváró, vagy szülést segítő karkötő sokat számít annak, akinél már ott kopogtat a gólya, és
  • a termékenységi ékszer, ami szettben is kapható, segít azoknak, akik még csak lesik a hosszúlábú madarat. Ennek az ékszernek női és férfi változata is van, hogy mindketten a legtöbbet tegyék a kis jövevény megérkezésének érdekében. Nagyszerű ajándék például friss házasoknak:)

Ha ékszert ajándékozol, akkor a legfontosabb az odafigyelés: az, hogy tudod, mit szeret a másik, megfigyeled a szokásait, ízlését, öltözködését, meghallgatod a problémáit, odafigyelsz, amikor a mindennapjairól mesél. Ez már önmagában nagy ajándék a rohanó mindennapokban; az egyedi ásványékszer már csak a ráadás:)

 

Hernádi Nikolett
Hernádi Niki vagyok, a babaváró ásványékszerek szakértője. Tömegtermékek helyett, személyre szabott, kis darabszámban készült ásvány ékszereket készítek. Azok a kismamák és anyukák választják az ékszereimet, akik testi – lelki harmóniára vágynak a babavárás hónapjaiban és utána is.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj 8-17h-ig ha segíthetek

+36706204886