websikehealthcheck
websikehealthcheck

Ha igazán egyedi ékszert szeretnél …

Az ásvány ékszerek szakértőjeként fontos számomra, hogy az ékszereim valóban segítsenek és pozitív energiával töltsék fel viselőiket. Olyan Anyukáknak szeretnék segíteni, akiknek fontos, hogy kiegyensúlyozottak és energikusak legyenek a babavárás hónapjaiban és utána is. De természetesen előfordulhat az is, hogy az ékszerek között böngészve úgy érzed, egyik sem igazán Neked való. Szeretném, hogy megtaláld az igazit, azt az ásványt, melynek rezgése kiegészíti a Tiédet és harmóniát hoz a mindennapjaidba.

Ha egy konkrét problémára keresel megoldást, és szeretnéd tudatosan használni az ásványok jótékony hatását, írd meg nekem, és összeállítom a számodra leginkább megfelelő, Rád hangolt ékszert, egyedi igényeid alapján!

  • Ha van bármilyen kívánságod (milyen ásványból szeretnéd az ékszert; nyakláncot, karkötőt vagy fülbevalót szeretnél stb.), írd meg nekem itt!
  • Ha egy konkrét, akár régóta fennálló problémára keresel megoldást, írd meg nekem itt, hogy megtalálhassam azokat az ásványokat, melyek segíteni tudnak Neked!

Hívj 8-17h-ig ha segíthetek

+36706204886