websikehealthcheck
websikehealthcheck

Blog...

Mire jók az ásványok?

Vannak, akik erre a kérdésre rávágnák, hogy semmi több, csupán szépek. Azonban vannak, akik tudják azt is, hogy ennél sokkal többre jók. Ők tudatosan választanak és használják is ezeket a tulajdonságaikat. Minden ásvány más és más, mindegyiknek megvan a maga szépsége és erénye. Ebből írtam most neked egy rövid ízelítőt.

Az ásványok Földünk nagy ajándékai. Természetes energiájuknak és rezgésüknek köszönhetően pozitív hatással vannak életünkre, egészségünkre, mindennapjainkra. Botor dolog lenne csak a külcsín alapján választani ékszert, amikor ennyi belbecs rejlik bennük!

Több mint elegancia

Egy ékszer elegáns viselet, de az ásványok ennél sokkal többet tudnak nekünk nyújtani. Nem csupán gyönyörű, egyszerű és elegáns kiegészítők, aminek köszönhetően magabiztosabb lehetsz. Viselés közben gyógyulhatsz is, az ásványok szebbé tehetik a napjaidat, gondolataidat is. Tudtad például, hogy e „kavicsok” energiájának köszönhetően befolyásolni tudod szervezted működését, kiegyensúlyozottabbá válhatsz, és még az esetleges szélsőséges hangulatváltozásoknak is gátat szabhatnak? Különösen hasznos ez a várandósság ideje alatt;)

Melyik ásvány mire való?

Rengeteg dolog befolyásolja a napjainkat. Elég, annyi hogy rosszul ébredünk és máris egész nap bennünk marad az a rossz érzés ott legbelül. Ezektől megszabadulni nagyon nehéz.
Az ilyen rossz energiának, benyomásnak a felülírása nehéz, de nem lehetetlen: kifejezetten jó és tiszta energia segíthet benne. Ilyen esetben a hegyikristály, a legtisztább és legerősebb energiarezgésű ásvány tud segíteni. Feltölt téged és erősíti a mellette lévő más ásvány erejét is.

Az ásványok nem csupán több energiát tudnak viselőinek adni, hanem akár a betegségek kezelésében is tudnak segíteni. Például tudtad, hogy a hegyikristály segít a vércukorszintedet kordában tartani? Gondolnád, hogy ha lávakőből készült ékszert viselsz, az sokat segít a stressz oldásban? Sőt, ha pároddal babavárásba gondolkoztok, ebben lényegesen segíthetnek az ásványékszereim? Megkönnyíthetik a babatervezési, fogantatási, várási időszakot, a szülést, valamint a regenerációt is.

Ha konkrét problémára, vagy megoldandó élethelyzetre keresel megoldást, akkor írd le nekem ezt megrendeléskor pár mondatban és a számodra leghasznosabb ásvány-összeállításban készítem el neked az ékszeredet.

Az ásványok energiája

Minden ásványnak megvan a saját energiája, rezgése. Tőlem úgy kapod meg az ásvány ékszereket, marokköveket, hogy már energetizálva vannak, makulátlan tisztaságúak. Azt kapod, amire szükséged van, és nálam nincs helye a hamisítványoknak!

Az ásványokban az a jó, hogy büntetlenül kihasználhatjuk pozitív tulajdonságaikat, csak tudnunk kell melyiknek milyen áldásos hatása van, hogyan és mikor viseljük. Emellett fontos, hogy időnként tisztítsuk és energetizáljuk újra őket – az ásványok ugyanis raktározzák az energiát, a jó mellett a rosszat is elrakják. Az ásványok megtisztításában és újra energetizálásában is segítséget tudok nyújtani neked.

Itt olvashatsz róla bővebben: Ásványékszerek tisztítása és energetizálása otthon

 

Hernádi Nikolett
Hernádi Niki vagyok, a babaváró ásványékszerek szakértője. Tömegtermékek helyett, személyre szabott, kis darabszámban készült ásvány ékszereket készítek. Azok a kismamák és anyukák választják az ékszereimet, akik testi – lelki harmóniára vágynak a babavárás hónapjaiban és utána is.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj 8-17h-ig ha segíthetek

+36706204886