websikehealthcheck
websikehealthcheck

Blog...

Öröm – Mindig pozitívan

Létfontosságú, hogy mindig pozitívak maradjunk, és meglegyen bennünk, az életünkben, és a kapcsolatainkban a hála és az öröm érzései.

 

 

 

 

Milyen kézenfekvő, mégis sokszor mennyire elsikkad a hétköznapok során. Ha csak nem gyakorolja az ember tudatosan, és rendszeresen, nehéz folyamatosan hálásnak lenni, azokért az emberekeért, és dolgokért, melyeket szeretünk az életben, vagy akárcsak a létezésük tényéért. 

A hálás emberek, (vagyis akik rendszeresen gyakorolják a hála érzését) boldogabbak, elégedettebbek az életükkel.

  • Alacsonyabb a vérnyomásuk,  jobban bírják a fájdalmat, erősebb az immunrendszerük.

 

  • Aki hálás, több örömöt, és vidámságot talál, sokkal inkább tudatában van napi szinten az élet szépségeinek, így optimistább a hozzáállása is .

 

  • Ha hálát érzünk, embertársainkkal is sokkal barátságosabbak, kedvesebbek, nyitottabbak vagyunk. Segítőkészebbek, nagylelkűbbek, megbocsátóbbak vagyunk másokkal.

 

  • A hála segít, hogy a jelen szépségeit észrevegyük, és értékeljük. Ezáltal sokkal több pozitív érzés keletkezik bennünk a mindennapok folyamán.

 

  • A hála segít kizárni a negatív gondolatokat (irigység, düh, megbánás)

 

 

Mindig pozitívan gránát ásvány karkötő

 

                                                                        Gránát – Citrin – Rodokrozit

 

gránát friss energiát hozhat, ha a mindennapok kimerültsége miatt, nem tudnád falni az életet. Csillapíthatja a szorongást, nyugtalanságot.

citrin örömet hozhat, és segíthet legyőzni a fáradtságot. E nemeskőből áradó fény pozitív látásmódra ösztönözhet, és elhozhatja számodra az életörömöt, ezáltal kiegyensúlyozottá tehet.

Köszönet a rodokrozitnak a hálaadás kristályának, mely szeretettel tölthet el, és megbocsátásra késztethet. Elcsendesítheti a  dühöt, mérgelődést, keserűséget.

 

Hogyan segíthetnek az ásványok? 

Az ásványok gyógyhatása, pozitív hatással lehet az ember szellemi és lelki állapotára.                     A kristályoknak energiáik vannak, melyre minden ember egyéni módon reagál. Akkor fejtik ki hatásukat a legjobban, ha elengeded magad. Amikor megkapod a csomagod, vedd kezedbe az ékszert, és hangolódj rápróbáld fellazulj elfigyeld, hogy együtt rezegtek-e

A kristályokat hagyni kell hatni. Működnek maguktól, és ha az ember hisz bennük, megsokszorozódik erejük. Van, aki szinte azonnal érez valami bizsergést, melegséget, és vannak olyanok is, akik semmi ilyesmit nem éreznek. 

Az energiaáramlás ettől függetlenül mindenkinél működhet!!

Gyógyhatásukon nagymértékben segíthet, ha rendszeresen megvannak tisztítva.

ásványékszerek tisztítása otthon

 

 

 

A karkötő (6mm-es ásvány golyókból készül)  ára 4.200 Ft, de nézzük mit kapsz mellé! 

 

Karkötő + bónuszok

 “Kristálytiszta” karkötő: megtisztítva és feltöltve!

 Ingyenes szállítással és ajándékkal köszönöm meg, hogy engem választottál!

 Küldök egy leírást az ékszerekről, és a felhasznált kövekről, hogy tudd, mit viselsz!

 Névre szóló csomagok: minden ékszer mellé személyes üzenetet küldök!

 100% harmónia garancia: ha nem tetszik, nincs meg az összhang, küldd vissza és kicserélem.

Karkötő rendelés !

 

 

Hernádi Nikolett
Hernádi Niki vagyok, a babaváró ásványékszerek szakértője. Tömegtermékek helyett, személyre szabott, kis darabszámban készült ásvány ékszereket készítek. Azok a kismamák és anyukák választják az ékszereimet, akik testi – lelki harmóniára vágynak a babavárás hónapjaiban és utána is.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj 8-17h-ig ha segíthetek

+36706204886