websikehealthcheck
websikehealthcheck

Rólam

Hernádi Niki vagyok, a babaváró ásvány ékszerek szakértője.

Tömegtermékek helyett, személyre szabott, kis darabszámban készült ásvány ékszereket készítek kismamák és anyukák számára, akik testi – lelki harmóniára vágynak a babavárás hónapjaiban és utána is. Azért szeretik a kristály ékszereimet, mert személyre szólóak és minden ékszerem egyedi darab.
Már gyermekként is rajongója voltam a drágaköveknek, később pedig az ékszerkészítés lett a szenvedélyem, a hivatásom. Fontos tudnod, hogy minden egyes ékszert kézzel készítek, amit gondos tervezés előz meg. Számomra különösen nagy öröm, hogy egyre több kismama és anyuka választja az ásvány ékszereket az ékszerboltokban kapható tömegtermékek helyett. Mindig törekszem a személyes kapcsolatok kialakítására, hiszen szeretnék olyan ékszereket alkotni, amelyek “együtt rezegnek” és harmóniában állnak a viselőivel. Ezért szívesen megvalósítok egyedi igényeket is, ezzel kapcsolatban keress bátran az alábbi űrlap kitöltésével:

  • Ha van bármilyen kívánságod (milyen ásványból szeretnéd az ékszert; nyakláncot, karkötőt vagy fülbevalót szeretnél stb.), írd meg nekem itt!
  • Ha egy konkrét, akár régóta fennálló problémára keresel megoldást, írd meg nekem itt, hogy megtalálhassam azokat az ásványokat, melyek segíteni tudnak Neked!

Hívj 8-17h-ig ha segíthetek

+36706204886