websikehealthcheck
websikehealthcheck

Blog...

Színek jelentése – KÉK

Szereted a kék színt?

A torok csakra színe, a kommunikáció fontosságára és fejlesztésére hívja fel a figyelmet.
A béke, békesség, nyugalom, megbízhatóság és a biztonság színe.

 

 

A tenger és az ég nyugalmat sugárzó színe, a kék segíthet, hogy relaxációval és meditációval javítsunk az egészségi állapotunkon. Ez a megnyugtató, hűvös szín a csend színe, ezt a színt szerető emberek általában kiegyensúlyozottak, komolyak.

A világoskék a nyitottságot, a tisztán hallást, a szókimondást, az őszinteséget, az önmegvalósítást jelenti, mint a torok csakra.

A kék szín kiváló görcsoldó hatású, a klimaxos zavaroknál is segít, a pajzsmirigy és a mellékpajzsmirigy működésére hat, szabályozza a testfolyadékok kiválasztását, kezelnek általa gennyes megbetegedéseket, gyulladásokat, csökkenti a magas vérnyomást, segít a torokgyulladásnál. Enyhíti a klimaxos tüneteket, a hőhullámot. Segít a mély pihentető alvásban.

A kék kristályokkal lehűthetjük a veszélyes, „forró” helyzeteket – beleértve a lázzal járó betegségeket is.
(Forrás: Meszes Mária – Kristálygyógyítás)

 

Hernádi Nikolett
Hernádi Niki vagyok, a babaváró ásványékszerek szakértője. Tömegtermékek helyett, személyre szabott, kis darabszámban készült ásvány ékszereket készítek. Azok a kismamák és anyukák választják az ékszereimet, akik testi – lelki harmóniára vágynak a babavárás hónapjaiban és utána is.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj 8-17h-ig ha segíthetek

+36706204886