websikehealthcheck
websikehealthcheck

Blog...

Tanuld meg használni a megerősítéseket

Üdvözöllek a megerősítések világában!

Eljött az ideje a pozitív változásnak 🙂

Itt az ideje megszabadulni az ideje múlt nézetektől, és szokásoktól!

Mik azok a megerősítések?

Minden elgondolt gondolat, és minden kiejtett szó megerősítés. Akár tudatában vagy ennek, akár nem, minden egyes pillanatban megerősítéssekkel élsz. Ideje felébredned, és elkezdened tudatosan úgy alakítani az életed, hogy az kielégítő legyen, és elősegítse céljaidat.    KÉPES VAGY RÁ! 

A megerősítések olyanok, mint a földbe vetett magok! Rossz talajon gyengén fejlődnek, gazdag talajban csodásan növekednek. Minél inkább olyan gondolatok mellett döntesz, amelyek jó érzéssel töltenek el, annál gyorsabban fognak működni a megerősítéseid! Válassz hát kellemes gondolatokat!

Most.. ma… ebben a pillanatban… eldöntheted, hogy változtatsz a gondolkodásodon. Az életed nem vesz egyetlen éjszaka alatt teljes fordulatot, de ha következetesen, nap mint nap kellemes gondolatok mellett döntesz, akkor életed minden területén kifejezetten pozitív változásokat idézhetsz elő.

A megerősítések támogatást nyújtanak, növelik önbizalmad, egészen addig, míg el nem hiszed, hogy igenis                  TE tudsz változtatni !

Itt az ideje, hogy többet tudj meg saját magadról, és arról, mi mindenre vagy képes!

Megerősítések kialakítása

  • Nagyon fontos, hogy mindig jelen időben hangozzanak el, teljes mondatokban
  • A túl sok negatív gondolat akadályt gördít a pozitív megerősítések elé. Minden pozitív gondolat jó dolgokat hoz az életedbe
  • Mondd ki, képzeld el az álmodat! Használd elméd teremtő erejét! Világosan ki kell mondani azt, amit akarsz! „Elfogadom a tökéletesen egészséges állapotot most” „Gyönyörű új autóm van, amely minden igényemet kielégíti”
  • Lakásod különböző részein is elhelyezhetsz különböző megerősítéseket

Építsd be ezeket a megerősítéseket a szokásos napi rutintevékenységeid közé! Mondd el őket gyakran, vezetés közben, a munkahelyeden, a tükörbe nézve, vagy bármikor, ha úgy érzed, felszínre akarnak törni negatív meggyőződéseid!        (Forrás: Louise L. Hay)        

 

Tudom, hogy meg tudod csinálni, és nagyon boldoggá fognak tenni, az életedben fellépő pozitív változások!

 

Hernádi Nikolett
Hernádi Niki vagyok, a babaváró ásványékszerek szakértője. Tömegtermékek helyett, személyre szabott, kis darabszámban készült ásvány ékszereket készítek. Azok a kismamák és anyukák választják az ékszereimet, akik testi – lelki harmóniára vágynak a babavárás hónapjaiban és utána is.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hívj 8-17h-ig ha segíthetek

+36706204886